Maastotietokanta PostGIS-tietokantaan

Nyt voit hankkia Maanmittauslaitoksen maastotietokantaa valmiiksi paketoituna PostGIS-paikkatietokantaan.

Peruspaketti

Peruspaketti sisältää Maanmittauslaitoksen maastotietokannan PostGIS-dump-tiedostoina. Olemme myös liittäneet mukaan ohjeistuksen, jonka avulla aloittelijakin pystyy asentamaan tarvittavat ohjelmistot ja lataamaan maastotietokannan PostGIS-tietokantaan.

Pakettiin sisältyy myös työasema- ja sovelluspalvelinohjelmistoja Maastotietokannan hyödyntämiseen erilaisissa käyttötarkoituksissa. Avoimen lähdekoodin ohjelmistot, ohjeet ja aineistot toimitetaan USB-muistitikulla (väh. 16 GB).

Hinta: 249 euroa (+ALV)

ALPO-paketti

ALPO-paketti sisätää peruspaketin ohjelmistojen, ohjeiden ja aineistojen lisäksi sähköpostituen käyttöönoton tueksi 2 kuukauden ajaksi. Vastaamme asennukseen, ohjeisiin ja aineistoihin liittyviin kysymyksiin sähköpostilla.

Hinta: 499 euroa (+ALV)

ALPO++ -paketti

ALPO++ -paketti sisältää ALPO-paketin sekä yhden päivän konsultointia. Konsultoinnin tarkempi sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultointi voi sisältää koulutusta, ohjelmistojen asennusta tai asiantuntija-apua maastotietokannan hyödyntämiseen.

Hinta: 1299 euroa (+ALV)

Tilaaminen

Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen:

Liitäthän tilaukseesi seuraavat tiedot:

  • Tilaajan nimi ja yhteystiedot (puhelin,sähköposti)
  • Laskutus- ja toimitusosoitteet
  • Tilattava paketti


Varoitus!

Avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen (ALPO) ja avoimien paikkatietoaineistojen käyttö saattaa aiheuttaa riippuvuutta, prosessien läpinäkyvyyttä sekä kustannussäästöjä. Pakettien sisältämät ohjelmistot ja aineistot ovat ladattavissa ilmaiseksi Internetistä. Ohjelmistojen ja aineistojen käyttö edellyttää niiden käyttöoikeusehtojen hyväksymistä. Pakettien käyttö edellyttää osaamista ja tietotaitoa, osaamattomissa käsissä pakettien käyttö saattaa vaarantaa nykyiset liiketoimintamallit sekä aiheuttaa avoimuutta. Pakettien valmistamisessa ei ole vahingoitettu eläimiä.

Profiilikuva

Sanna Jokela

Sanna Jokela on Gispon toimitusjohtaja sekä maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhailua.