QGIS-kouluttaja pääkaupunkiseudulle

Oletko vastavalmistunut maantieteilijä tai geoinformatiikan osaaja ja asustelet pääkaupunkiseudulla? Ja kiinnostaako QGIS tai muut avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistot?

Etsimme kouluttajaksi henkilöä erityisesti QGIS-koulutustemme pitämiseen. Kouluttaja pääsee pitämään etä- sekä lähikoulutuksia pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös kotimaan matkustaminen voi olla tarpeen, sillä järjestämme koulutuksia eri puolilla Suomea asiakkaastamme riippuen.

Kouluttamisen lisäksi työtehtäviin voi kuulua asiakkaiden tukeminen ohjelmistojen käytössä GispoHelp-tukipalvelumme kautta sekä muut paikkatietoalan konsultointityöt. Meillä pääsee tekemään hauskoja ja hyödyllisiä projekteja monista eri teemoista.

Julkisen sektorin toiminnan tunteminen ja pedagoginen tausta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Lisäksi arvostamme geoinformatiikan taustaa, sekä kiinnostusta avoimeen lähdekoodiin ja dataan. Hyvä osaaminen FOSS4G-ohjelmistojen parissa ja riittävä käyttökokemus riittävät tähän tehtävään. Työt voivat siis sopia myös vastavalmistuneelle. Koulutuksemme järjestetään asiakkaidemme takia pääsääntöisesti suomeksi.

Työ voi olla myös osa-aikaista, jos opinnot ovat vielä vähän kesken.

—————-

Palkkaluokka määräytyy osaamisen ja koulutustaustan perusteella:

Nuorempi paikkatietoasiantuntija 2800-3500€ (uran alkuvaiheissa)

Paikkatietoasiantuntija 3500-4000€ (5+ vuotta alalla)

Vanhempi paikkatietoasiantuntija 4000-4700€ (10+ vuotta alalla)

—————–

Lisää tietoa kouluttajan tehtävistä saa toimitusjohtajaltamme Sannalta sähköpostilla osoitteesta sanna@gispo.fi tai puhelimitse numerosta 0407664607.

Hae paikkaa 15.11.2022 mennessä. Hakemus ja CV lähetetään sähköpostilla sanna@gispo.fi osoitteeseen. Nimeä hakemuksesi etunimi_sukunimi_hakemus.pdf sekä etunimi_sukunimi_cv.pdf. Työn aloitus mahdollisimman pian tai viimeistään tammikuussa 2023.