Gispo etsii joukkoonsa lisää huippuosaajia!

Etsimme joukkoomme kahta työntekijää: kouluttajaa, joka pystyy järjestämään koulutuksia pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla, sekä sovelluskehittäjää projektiluontoisiin työtehtäviin. Jos erityisesti QGIS sekä muut avoimen lähdekoodin ohjelmistot ovat sinulle tuttuja ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Työ on kokoaikaista ja meillä on käytössä joustotyösopimus, eli työtä voi tehdä arkipäivisin silloin kun itselle parhaiten sopii.  Mikäli osaamista ja innokkuutta riittää, on työtehtäviä mahdollista myös yhdistellä.

Kouluttaja

Etsimme kouluttajaksi henkilöä, jonka osaaminen vastaa kurssiemme sisältöä,  eli FOSS4G-ohjelmistot (QGIS, GeoServer, PostGIS) tulee olla hyvin hallussa. Kouluttaja pääsee pitämään etä- sekä lähikoulutuksia pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös kotimaan matkustaminen voi olla tarpeen, sillä järjestämme koulutuksia eri puolilla Suomea asiakkaastamme riippuen. Kouluttamisen lisäksi työtehtäviin kuuluu asiakkaiden tukeminen ohjelmistojen käytössä GispoHelp-tukipalvelumme kautta. Kouluttajan tehtävään voi kuulua myös muita paikkatietoalan konsultointitöitä.

Julkisen sektorin toiminnan tunteminen ja pedagoginen tausta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Lisäksi arvostamme geoinformatiikan taustaa, sekä kiinnostusta avoimeen lähdekoodiin ja dataan. Hyvä osaaminen FOSS4G-ohjelmistojen parissa ja riittävä käyttökokemus riittävät tähän tehtävään. Työt voivat siis sopia myös vastavalmistuneelle. Koulutuksemme järjestetään asiakkaidemme takia pääsääntöisesti suomeksi.

Palkkaluokka määräytyy osaamisen ja koulutustaustan perusteella:

Nuorempi paikkatietoasiantuntija 2800-3500€ (uran alkuvaiheissa)

Paikkatietoasiantuntija 3500-4000€ (5+ vuotta alalla)

Vanhempi paikkatietoasiantuntija 4000-4700€ (10+ vuotta alalla)

Lisää tietoa kouluttajan tehtävistä saa koulutuspäälliköltämme Sallalta sähköpostilla osoitteesta salla@gispo.fi tai puhelimitse numerosta 0405833707.

Sovelluskehittäjä

Jos kiinnostuksen kohteitasi ovat avoimuus, avoin data ja avoin lähdekoodi, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Paikkatietoalan osaamisesta on hyötyä, mutta jos aihe ei ole tuttu, koordinaatit oppii kyllä. Ennen kaikkea toivomme avointa asennetta. Työ on lähtökohtaisesti etätyötä. 

Tulet työskentelemään paljon FOSS4G-ohjelmistojen (QGIS, GeoServer, PostGIS) äärellä ja lisäksi työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi palvelinympäristöjen hallinta (Linux, AWS, Azure) tai erilaiset data-analyysi- ja käyttöliittymäprojektit. Työprojektien kautta on myös mahdollista päästä toteuttamaan paikkatietojärjestelmien ja -käyttöliittymien suunnittelua sekä toteutusta.

Palkkaluokka määräytyy osaamisen ja koulutustaustan perusteella:

Harjoittelija 1800-2800€ (opiskelija)

Nuorempi sovelluskehittäjä 2800€-3700€ (uran alkuvaiheessa)

Sovelluskehittäjä 3700€-4500€ (5+ vuotta alalla)

Vanhempi sovelluskehittäjä 4500-5500€ (10+ vuotta alalla)

Lisää tietoa sovelluskehittäjän tehtävistä saa toimitusjohtajaltamme Sannalta sähköpostilla osoitteesta sanna@gispo.fi tai puhelimitse numerosta 0407664607.

Meistä

Meidän mielestä Gispolla on hyvä olla. Avoimuus on meillä tärkeää, joten arvostamme avointa mieltä. Vaikka teemme enimmäkseen etänä hommia, työkaverit ovat aina tukena. Gispolla on vapaus valita sopivat avoimen lähdekoodin työkalut eri asiakasprojekteihin. Meillä myös oppii koko ajan jotain uutta ja on myös aikaa kehittää. Gispon rento ilmapiiri auttaa solahtamaan joukkoon nopeasti.

Gispolla tehdään pääosin etätöitä, toimistot sijaitsevat Turussa ja Helsingissä. Töitä saa siis tehdä mistä päin maailmaa tahansa! Vaikka ollaan kaikki etänä, meillä on tiivistä kahvipöytäkeskustelua päivittäin ja yksin ei jää. Toki etätyö vaatii myös itseltä paljon aktiivisuutta.

Paikkatietoalalla pääsee tutustumaan todella monipuolisesti eri alojen tarpeisiin ja toimintaan. Gispolla ei ole tiettyä sektoria, jossa tehdään hommia, vaan töitä pääsee tekemään vaikkapa metsäpuolen, meripuolen, logistiikan, matkailun, kaavoituksen tai sote-puolen asioiden parissa. Jokaisella projektilla on asiakkaalle iso merkitys, joten työ on todella mielekästä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@gispo.fi. Nimeä hakemus ja CV seuraavasti: etunimi_sukunimi_hakemus.pdf ja etunimi_sukunimi_CV.pdf. Kerrothan hakemuksessasi kummasta paikasta olet kiinnostunut, tai mikäli molemmat kiinnostaa.

Voit myös soittaa Sannalle numeroon 0407664607.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitamme mahdollisimman pian. Aloitus 1.9. tai sovittavissa erikseen. Haethan sinua kiinnostavaa paikkaa 7.8. mennessä!